Tennislessen

Voor de kinderen vanaf ongeveer 5 jaar verzorgen we jeugdlessen. In het blad “Jeugdtennis TV de Stuw 2014” vind je uitgebreidere informatie over o.a. de nieuwe vorm van lesgeven m.b.v. “Tenniskids”.

Tennistrainer Aldrik Le Can verzorgt de tennislessen die op woensdag en donderdag plaatsvinden. Het lesseizoen loopt van januari tot en met december, met uitzondering van de vakanties. De lesgroepen zijn onderverdeeld naar leeftijd en bestaan uit gemiddeld acht kinderen. In de lessen besteedt trainer onder meer aandacht aan coördinatie, bal- en slagvaardigheid en worden de kinderen voorbereid op het spelen van wedstrijdjes. Als er een les uitvalt (bijvoorbeeld door slecht weer of afwezigheid van trainer), dan wordt die op tijd doorgegeven.

tennisles   2014-10-01 16.28.19

Aanmelding

Zin om een keer mee te doen? Dat kan! Je kunt je het hele jaar door opgeven voor de tennislessen. Voor meer informatie over de lesgroepen en tijden kun je contact opnemen Theo Hagen (026-379 45 65 of hagentheo@hotmail.com). Of kom eerst een keer kijken op woensdag- of donderdagmiddag tijdens een training op de tennisbaan aan de Dorpsstraat. Natuurlijk is het mogelijk om eerst 2 proeflessen te volgen. Daarna mag je beslissen of je met de tennistraining door wilt gaan en dus ook lid wilt worden.