KNLTB Competitie

KNLTB competitie bij T.V. de Stuw

De KNLTB competitie is een mooie manier voor actieve leden om regelmatig te tennissen. Meedoen betekent meedoen aan zowel thuiswedstrijden als uitwedstrijden bij verenigingen in de omgeving. Inschrijven is mogelijk als herenteam, damesteam of gemengde teams. Elk team moet uit minimaal 4 leden bestaan.

Het is wel aan te raden om in te schrijven met een team dat bestaat uit meer dan 4 personen. Dit in verband met eventuele verhinderingen van teamleden. Het aantal teams dat kan inschrijven is echter beperkt. Voor alle speeldagen geldt dat er maximaal 6 teams kunnen inschrijven, dit heeft te maken met het aantal banen, dat wij tot onze beschikking hebben.

Bij inschrijving van 7 teams of meer wordt met de teamcaptains van de teams gekeken naar een oplossing. Eventueel kan een team op een andere speeldag inschrijven voor de competitie. Voor leden die enkel af en toe willen invallen, is het ook mogelijk om aan te melden als reserve.

Leden van T.V. de Stuw kunnen zich inschrijven voor 3 competities namelijk:

  1. Voorjaarscompetitie
  2. Zomeravondcompetitie
  3. Najaarscompetitie

Samenstelling teams:

  • Herenteam: (minimaal) 4 heren
  • Damesteam: (minimaal) 4 dames
  • Gemengde teams: (minimaal) 2 heren, 2 dames

De speeldagen zijn per competitie verschillend, alle informatie over de aankomende competitie wordt vroegtijdig door de Verenigingscompetitieleider via de Stuwproat gecommuniceerd. Bij deze informatie wordt ook de uiterlijke termijn voor inschrijving vermeld.

Voor vragen over de competitie kunt u contact opnemen met Jacqueline Oosterbaan, VCL. Zij is bereikbaar op 026-4723657. Bij voorkeur graag na 18.00 uur contact opnemen.

Meer informatie over alle competities kunt u vinden op www.knltb.nl.