Trainingen

Onze tennislessen voor senioren worden verzorgt door tennistrainers Aldrik Le Can en Ernst Kalisvaart. De dagen dat je wilt lessen zijn bespreekbaar met Theo Hagen. De seniorenlessen worden (in overleg) ingepland voorafgaand aan of in aansluiting op de jeugdtrainingen.

Aanmelding en kosten training senioren

De kosten voor een lesuur staan vermeld op het inschrijfformulier tennislessen. De maximale groepsgrootte voor seniorentraining is 4 personen; de kosten worden verdeeld over het aantal personen in de groep.
Bij verhindering dient men zelf voor vervanging te zorgen. Bij lesuitval als gevolg van slecht weer worden geen kosten in rekening gebracht. Men kan van te voren aangeven hoeveel tennislessen men wil volgen of een maand van tevoren aangeven dat de tennisles wordt beëindigd.

Voor meer informatie over de training kunt u contact opnemen met Theo Hagen (via e-mail: hagentheo@hotmail.com of telefonisch: 026 379 45 65). Bij hem kunt u zich ook voor de training aanmelden met het inschrijfformulier tennislessen.

Ook leden die nog geen tennispartner van vergelijkbaar niveau hebben gevonden en wel graag met meerdere personen les willen hebben, kunnen zich met het inschrijfformulier opgeven. Wij doen ons best een geschikte lesgroep te vormen.