Zomerlidmaatschap

Om in de zomermaanden juni, juli en augustus sportief bezig te zijn is er nu ook een zomerlidmaatschap. Het is mogelijk om voor jong en oud een lidmaatschap voor alleen de zomermaanden aan te gaan. De kosten voor zo’n lidmaatschap vind u in het inschrijfformulier. Je kunt dan iedere dag tennissen van 09.00 uur in de ochtend tot 22.30 uur in de avond.

Tennispartners
Het is momenteel makkelijk aansluiting te vinden onder de tennissers, mede omdat er redelijk wat nieuwe leden gestart zijn! Op iedere donderdagavond is er de grabbelavond waaraan iedereen van harte welkom is mee te tennissen vanaf 19.30 uur. Ook is het eenvoudig om direct deel te nemen aan diverse onderlinge wedstrijden!

Inschrijven
Dus heb je interesse, ga je bijvoorbeeld niet op vakantie of verblijf je bijvoorbeeld op een camping in de regio? Vul dan het inschrijfformulier in en lever het in bij Anita Beijer aan de Molenstraat 8 in Driel. Je wordt officieel lid van de KNLTB en dat biedt tevens de mogelijkheid om waar ook in Nederland aan Open Toernooien deel te nemen.