Informatie Corona maatregelen TV de Stuw

Sinds de uitbraak van het Corona virus halverwege maart heeft de Rijksoverheid diverse maatregelen getroffen om het virus in te dammen. Op dit moment zijn we zover dat er een aantal versoepelingen zijn doorgevoerd voor wat betreft deze maatregelen. 

Zo mocht de jeugd twee weken geleden weer gaan starten met sporten en zijn op ons tennispark de tennislessen weer volop aan de gang. Met de nodige aanpassen op ons park lukt het goed om de jeugd lekker te laten sporten.

Na de persconferentie van 6 mei jl. zijn er nog meer versoepelende maatregelen aangetroffen, waaronder het sporten van volwassenen. Ook deze groep mag vanaf maandag 11 mei a.s. weer gaan tennissen. Vooralsnog mogen er op dit moment 2 personen per baan tennissen. Er mag dus niet gedubbeld worden!!

Op de site van de overheid https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 staat de meest recente informatie over de versoepelingen en de maatregelen.

Op de site van de KNLTB vind je alle informatie over de corona maatregelen voor wat betreft het tennissen; https://www.knltb.nl/overig/al-het-nieuws-rondom-het-coronavirus/

Vanuit het bestuur houden wij jullie via de nieuwsflits, website en de knltb club app op de hoogte over de maatregelen rondom het coronavirus en wat dit betekent voor ons als vereniging.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 26 474 3089

Tennispark TV de Stuw

Dorpsstraat 5A
6665 CB Driel