Informatie Corona maatregelen TV de Stuw

Sinds de uitbraak van het Corona virus halverwege maart heeft de Rijksoverheid diverse maatregelen getroffen om het virus in te dammen. Op dit moment zijn we zover dat er alweer een aantal versoepelingen zijn doorgevoerd voor wat betreft deze maatregelen.

Voor de jeugd geldt nog steeds dat tijdens het vrij tennissen een toezichthouder aanwezig moet zijn. Zij kunnen iedere donderdag- en zaterdagmiddag vrij tennissen van 15.00 to 17.00 uur. Ze moeten zich vooraf aanmelden bij: [email protected] 

Daarnaast mag er inmiddels ook gedubbeld worden, 4 spelers op een baan bij tennis is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. Ook vanuit de Gemeente Overbetuwe hebben we toestemming om deze versoepeling door te voeren.

Nu het door de versoepeling drukker wordt op het tennispark verzoeken wij iedereen om de maatregelen die getroffen zijn op het park in acht te nemen. Houd voldoende afstand, gebruik het analoge afhangbord op het terras en maak gebruik van het hygiënestation naast het afhangbord voordat je de baan op gaat!

Ook op de baan vragen wij jullie de 1,5 meter regel te hanteren. Dit kan betekenen dat je tijdens een rally een bal moeten laten gaan om de afstand te bewaren.

Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september.

Vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] 

 

Op de site van de overheid https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 staat de meest recente informatie over de versoepelingen en de maatregelen.

Op de site van de KNLTB vind je alle informatie over de corona maatregelen voor wat betreft het tennissen; https://www.knltb.nl/overig/al-het-nieuws-rondom-het-coronavirus/

Vanuit het bestuur houden wij jullie via de nieuwsflits, website en de knltb club app op de hoogte over de maatregelen rondom het coronavirus en wat dit betekent voor ons als vereniging.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 26 474 3089

Tennispark TV de Stuw

Dorpsstraat 5A
6665 CB Driel