Nieuwsflits bestuur mededeling

14 januari 2024

Beste leden,  

Onderhoud tennis terrein

Misschien hebben jullie het al gezien, er zijn wat aanpassingen aan de buitenkant van ons tennispark. De gemeente heeft op ons verzoek de bramenstruiken weggehaald. Deze kwamen regelmatig door de hekken heen en gaven bij het spelen overlast. Ook aan de linkerkant heeft de gemeente bramenstruiken weggehaald en enkele bomen gesnoeid. Dit alles heeft te maken dat er zo spoedig mogelijk aan die kant een hek geplaatst wordt. Aan de achterzijde is een hoog hek door de storm omgewaaid, we zijn momenteel bezig dit te herstellen.  

Toegangssysteem tennis terrein

Meer dan de helft van de leden heeft inmiddels zijn/haar tag (druppel) al opgehaald. Indien je een tag wilt ontvangen stuur dan even een berichtje naar [email protected] , dan maken we een afspraak om dit te regelen.  

Rokersplek

Er wordt aan de zijkant van de kantine een overdekte rokersplek gecreƫerd, de toezegging is dat deze voor de ALV klaar is. Vanaf dat moment is het roken alleen toegestaan op deze plek.

KNLTB ClubApp

Download de gratis KNLTB ClubApp hier : https://www.knltb.club/clubapp/

We willen zoveel mogelijk de KNLTB ClubApp gebruiken voor belangrijke mededelingen. Onder het kopje CLUB staat Nieuws-Agenda-Diensten-Info.
TIP: Kijk hier regelmatig op.  

Het bestuur
Tv de Stuw 

Nieuwscategorieën