Tennislessen

Tennislessen bij TV de Stuw             aanmelden    

Leden van TV De Stuw kunnen deelnemen aan de tennistrainingen op ons tennispark.  Alle trainingen worden georganiseerd door de tennisorganisatie Totaal  in Tennis B.V. en bij de Stuw verzorgd door Sander van Raay.   

Jeugdtrainingen De jeugdtrainingen worden verdeeld in een Zomer- en Winterseizoen met elk 18 lesweken. De trainingsdagen bij TV De Stuw zijn in principe op dinsdag en donderdag. Meld je kind via YourTennis aan en kies het juiste lespakket . Wij delen de lesgroepen in en sturen per mail bericht over de indeling. Er zijn geen trainingen tijdens de Schoolvakanties en op erkende Feestdagen.  

Seniorentrainingen De trainingen voor senioren (18+) bieden we telkens aan in cycli van 10 lessen in principe op dinsdag en donderdag maar bij voldoende belangstelling ook op zaterdagochtend. Stel zelf een groepje samen en  geef bij opmerkingen je voorkeur voor je groepsgenoten aan. Heb je geen groepje en meld jij je individueel aan dan doen we ons best jou zo goed mogelijk in te delen.   

Aanmelden voor tennisles doe je voortaan digitaal via YourTennis. Voordat jij jezelf of iemand anders (partner of kinderen) kunt aanmelden maak je eerst een account aan in YourTennis.  In principe hoort het account bij de rekeninghouder die het lesgeld straks gaat betalen. Na aanmelden krijg je een reply-mail met bevestiging (let op: Deze mail kan in jouw spam box terecht komen). Klik op de bevestigingslink in de mail of log gewoon in en je kunt jezelf of een familielid aanmelden voor tennisles. Alle deelnemers dienen zich voor iedere lescyclus steeds opnieuw  aan te melden.

Reglement: Wanneer jij je aanmeldt voor tennisles ga je automatisch akkoord met het lesreglement.    

Heb je vragen over de aangeboden lespakketten of de lesindeling?   Neem dan contact op met Andries Kasper liefst per mail: [email protected]  of via whatsapp: 0683576422.  

Heb je vragen over de inhoud/organisatie van de training? Neem dan contact op Sander van Raay  mobiel: 0629415994, mail: [email protected]                                                                                                                    
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 26 474 3089

Tennispark TV de Stuw

Dorpsstraat 5A
6665 CB DRIEL