Toernooien/Competities

Open Toernooi T.V. De Stuw

Een fijn zonnetje, tussen de 20-25 graden, een terras gevuld met mensen die aan het genieten zijn van een verfrissend drankje en een lekkere versnapering met uitzicht op mooie groene velden waar ze getrakteerd worden op sportief tennis dubbelspel. Klinkt goed toch? Van maandag 21 augustus tot en met zondag 27 augustus 2023 vindt het Bitterballen in komkommertijd open toernooi van T.V. De Stuw plaats in Driel!

Geef je op voor dit toernooi en/of kom lekker kijken. Er wordt gedubbeld: mannen, vrouwen en mix. We spelen in vier categorie├źn namelijk de 5, 6, 7 en 8. Om mee te kunnen doen, dien je wel KNLTB lid te zijn en 35 jaar of ouder te zijn( of dit jaar nog 35 worden). Afhankelijk van de leeftijd (en voorkeur) kun je jezelf opgeven in de 35+ en 55+ categorie. Mogelijkheden genoeg. De eerste partijen beginnen om 18.30 uur. De finale partijen worden in het weekend overdag gespeeld, rekening houdend met de race op zondag. Opgeven kan via toernooi.nl tot 16 augustus.

Wij hopen op het hiervoor geschetste scenario en daarvoor hebben wij deelnemers en toeschouwers nodig. Twijfel niet en geef je op/ kom naar dit Open Toernooi van onze gezellige en sportieve tennisvereniging in Driel !