Tennislessen bij TV de Stuw

Aanmelden voor tennisles                          Hulp bij aanmelden

Ieder lid van onze vereniging kan deelnemen aan de tennistrainingen op ons tennispark. Op maandag 8 april 2024 gaan we starten met de nieuwe lesperiode: Zomer ’24. Ben je nog geen lid, maar wil je je wel aanmelden voor tennisles, klik hier om lid te worden.  

Kees Meyberg gaat vanaf de aankomende lesperiode alle trainingen verzorgen bij TV de Stuw. De trainingen worden georganiseerd door Totaal  in Tennis/ MATCH Tennisorganisatie BV. Ook de betalingen voor de trainingen gaan vanaf nu rechtstreeks aan Totaal in Tennis.  

Aanmelden voor trainingen doe je hier.

De spelregels die we voor de tennislessen hebben afgesproken staan in het lesreglement.  

Jeugdtrainingen  zijn verdeeld in een zomer- en winterseizoen met elk 17 of 18 lesweken. De trainingsdagen zijn de komende periode op maandag en donderdag. Er zijn geen trainingen tijdens de landelijke schoolvakanties en op erkende Feestdagen. Kosten voor de Zomerlesperiode zijn € 132,25 voor de Jeugdleden.  

Seniorentrainingen zijn eveneens verdeeld in een zomer- en winterseizoen met elk 17 of 18 lesweken op maandag en donderdag. Meld je aan en wij doen ons best om een geschikte lesgroep en lestijd voor je te vinden. Je kunt natuurlijk ook zelf je voorkeur voor je groepsgenoten aangeven, maar de trainers bepalen uiteindelijk de indeling. Kosten voor de aankomende Zomerperiode zijn: € 255,- (17 lessen van 1 lesuur in de week met 4 personen. Bij meer of minder deelnemers passen we de kosten na rato aan). 

Ingrid Hut en Joost den Uijl zijn de contactpersonen voor tennisles vanuit de vereniging. Contact: [email protected]  

Martin Bakkenes van Totaal in Tennis/ MATCH Tennisorganisatie BV, is de coördinator voor de trainingen bij TV De Stuw.
Contact: [email protected] of 06- 48424017.  

Kees Meyberg gaat de trainingen verzorgen.
Contact: [email protected] telefoon: 06- 3842 4046.