Tennislessen bij TV de Stuw

Aanmelden voor tennisles                          Hulp bij aanmelden

Ieder lid van onze vereniging kan deelnemen aan de tennistrainingen op ons tennispark. Op maandag 23 oktober gaan we starten met de nieuwe lesperiode: Winter ’23- ’24. Tim Peters (op maandag) en Kees Meyberg (op donderdag) gaan de trainingen verzorgen.

De trainingen worden georganiseerd door Totaal inTennis/ MATCH Tennisorganisatie BV. Aanmelden voor trainingen doe je hier. De spelregels die we voor de tennislessen hebben afgesproken staan in het lesreglement.

Jeugdtrainingen zijn verdeeld in een zomer- en winterseizoen met elk 17 of 18 lesweken. De trainingsdagen zijn de komende periode: maandag en donderdag. Er zijn geen trainingen tijdens de landelijke schoolvakanties en op erkende feestdagen. We maken vanaf nu geen onderscheid meer in het tarief voor onder 12 jaar en boven 12 jaar. Kosten voor de Winterlesperiode zijn € 132,25 voor de Jeugdleden.

Seniorentrainingen zijn eveneens verdeeld in een zomer- en winterseizoen met elk 17 of 18 lesweken op maandag en donderdag. Meld je aan en wij doen ons best om een geschikte lesgroep en lestijd voor je te vinden. Je kunt natuurlijk ook zelf je voorkeur voor je groepsgenoten aangeven, maar de trainers bepalen uiteindelijk de indeling. Kosten voor de aankomende Winterperiode zijn: € 240,85. Ingrid Hut en Joost den Uijl zijn vanaf dit voorjaar de contactpersonen voor tennisles.

Vragen over de organisatie of coördinatie van de tennislessen graag sturen naar  [email protected]. Vragen over de inhoud van de training kun je stellen aan Tim of Kees. Tim Peters: [email protected] / 06-13675123 Kees Meyberg: [email protected] / 06-38424046